ĮVADAS ir REKOMENDACIJOS kurso klausymui.

Įgytos žinios, perleistos per mano išgyvenimus virto ritualais, praktikomis kasdienybėje, kurios leido man išbristi iš vidinės pelkės, atsistoti ir susikurti naujos kokybės gyvenimą. Daug gausesnį, sveikesnį, su daugiau meilės SAU ir visai supančiam aplinkai. 

MEILĖS SAU RITUALAI kurse dalinuosi tik tuo, ką pritaikiau savo gyvenime ir kas padarė mano gyvenimą šviesesnį, laimingesnį, kokybiškesnį. Šiame kurse aprašau pirmuosius žingsnius žengtus, per 1,5 metų nuo KELIONĖS Į SAVE su daugiau Meilės SAU pradžios. 

Šiame kurse siekiu užfiksuoti šiuos žingsnius, nes tikiu, kad ši kelionė tęsis visą likusį gyvenimą. O pirmi žinsgniai juk yra patys svarbiausi ir dažnai žengiami sunkiausiai. Taip pat tikiu, kad einant pirmus žingsnius labai svarbu jausti palaikymą ne tik iš dvasinių mokytojų, kurie turi sukaupę didelį bagažą žinių ir patirties, bet ir tos moters, kuri visai šalia, bet jau žengė pirmus žingsnius, jau mėgaujasi tos naujos kokybės rezultatais, bet visa jos patirtis ir jausmai - labai švieži, tarsi alsuoja tuo saldumu. Noriu pasidalinti tuo saldumu ir su tavimi. 


PRIEŠISTORĖ


2021 m. pradžioje jaučiausi išsekusi, nelaiminga, nepriėmiau savo kūno, jaučiuosi negraži, stora, o taip kaip vertinau savo kūną man prilygo laimės jausmui. Buvau visai neseniai palaidojusi mamą (paskutinę iš savo vyriausiųjų šeimos tarpo), tad klausimai ką mes, žmonės, veikiame šiame pasaulyje kamavo nuolat. Nemačiau gyvenime prasmės, buvau pikta, nepakanti, nekantri tiek sau, tiek savo aplinkiniams. 

Taip pat nuo pat paauglystės “sirgau” perfekcionizmo liga. Nuolat save “plakiau rykšte” ir “graužiau save”, kad esu nepakankama, netinkama, - netinkama mama, žmona, per mažai tobulėjanti, per mažai besistengianti, ir t.t. ir pan. 

Norėjau kontroliuoti viską, kas aplink mane tam, kad susikurčiau savo įsivaizduojamą saugumą. Kaip dabar matau atsigręžusi atgal - mano savivertė buvo labai žema. Galėčiau pasakoti ir pasakoti plačiau, bet jei trumpai, tai pagrindiniai skauduliai, kurie tuo metu žalojo mano sielą buvo:

  1. FIZINIO KŪNO NEPRIĖMIMAS. 
  2. PERFEKCIONIZMAS. 
  3. NEPASITIKĖJIMAS SAVIMI IR KITAIS. 
  4. ŽEMA SAVIVERTĖ. 
  5. NORAS KONTROLIUOTI IR PLANUOTI VISKĄ IKI MAŽIAUSIŲ DETALIŲ.
  6. BEPRASMYBĖS JAUSMAS.
  7. NERIMAS IR BAIMĖ.
  8. NEMIGA.
  9. VIDINĖ NE LAIMĖ. 
  10. MYLIMIAUSIO ŽMOGAUS PRARADIMAS, NETEKTIES SKAUSMAS. 
  11. PYKTIS.



KAS PASIKEITĖ?

  1. Susikūriau savo vidinį pasaulį bei ryšį su savimi.
  2. Išmokau gyventi su malonumu ir lengvumu.
  3. Pamilau savo kūną ir pirmą kartą per visus 37 gyvenimo metus aš nebeturiu priekaištų jam.
  4. Mano fizinis kūnas, kuriam netrukus bus 38 atrodo geriau, nei tada, kai jam buvo 18.
  5. Atsisveikinau su 10 kg. antsvorio.
  6. Emigravau. Išdrįsau palikti visą komfortą, kurį kūriau dešimtmečius (namus, darbą, klientus, žinomumą, draugų ratą ir t.t.) ir išvykau kurti gyvenimo ten, kur visada svajojau - ten, kur daugiau saulės ir šilumos.  
  7. Išdrįsau keisti savo veiklą ir eiti širdies keliu. Atsisveikinau su veikla, kuri buvo pagrindinis pajamų šaltinis ir išdrįsau eiti, ten kur veda mano širdis - gilintis į moters psichologiją ir geresnės gyvenimo kokybės kūrimą.
  8. Mano miego kokybė ir nerimas, kuris buvo viso gyvenimo palydovas - paliko mane. Per šį laikotarpį aš išmokau gyventi be baimės ir nerimo.
  9. Sutaupiau “krūvas” pinigų ir fizinės sveikatos atsisakius plastinės operacijos, kurią buvau suplanavus.
  10. Išmokau pasinaudoti savo kūrybinėmis galiomis ir per vieną dieną nuveikti tiek, kiek nesugebėdavau per tris. 
  11. Mano aplinkoje nebėra neigiamų žmonių, energiją siurbančių veiklų. 
  12. Atradau tą MITYBĄ, su kuria jaučiuosi taip gerai ir energingai kaip niekad iki šiol.
  13. Įgijau daugiau pasitikėjimo savimi.
  14. O svarbiausia - atsirado nenuvaldomas noras gyventi ir vidinis laimės jausmas!


Tai yra stebuklas. Jaučiu, kad įgytomis žiniomis, tiesiog privalau pasidalinti su tomis moterimis, kurios nors kruopelytę jaučiasi taip, kaip jaučiausi aš prieš pusantrų metų. Nepasidalinti savo įgyta išminitimi, būtų tikrų tikriausias nusikaltimas. Jei pavyko man - net neabejoju, kad pavyks ir tau. Eikim drauge, aš palydėsiu Tave į šią kelionę. 


REKOMENDACIJOS KURSO KLAUSYMUI


  • Klausyti šių kursų atvira širdimi.
  • Rekomenduoju palikti vertinimus ir nuomonę apie vienus ar kitus dalykus kitame kambaryje. Seno mąstymo principai privedė Tave prie tokio gyvenimo, kurį norisi keisti. Tad niekaip kitaip, tik įsileidus į savo vidų naujas mintis, tiesas, praktikas ir tai pavertus įpročiais sukursime naują gyvenimą.
  • Atsisakyti išankstinių lūkesčių.
  • Praktika. Jei tik išklausysi ir pasidėsi varnelę, kad išklausei, jokio pokyčio nebus. Pokytis atsiranda praktikuojant. Ir tai darant nuosekliai bent 90 dienų. Iš pradžių prireiks daugiau pastangų, o po to viskas vyks daugiau lengviau ir sklandžiau. Visus senus nenaudingus įpročius galime pakeisti naujais. Reikia tik šiek tiek laiko ir pastangų.
  • Skirk laiko sau išklausyti šiuos mokymus ramybėje. Užsitikrink, kad niekas Tavęs netrukdys. Šalia turėki tušinuką ir užrašų knygelę. Užrašius pagrindines naujas žinias, jos įsisavinamos daug sparčiau. Jei rasi laiko šiems mokymams rytais - tai dar labiau padidins naujos informacijos įsisavinimą.
  • Klausyki vieną pamoką per vieną dieną. Išklausius pamoką, pabūki su tomis žiniomis ir mintimis tą dieną. Jei tik įmanoma - iškart pradėki taikyti žinias.  
  • Konfidecialumas ir pagarba. Prisijungus prie uždaros instagram grupės prašau įsisavinti vieną pagrindinę taisyklę - pagarba kitai moteriai ir visiškas konfidencialumas. Neaptarinėkite kitų moterų ir jų pattirčių su kitais žmonėmis. Viskas kas bus pasakyta, paminėta, pasidalinta šioje grupėje - konfideciali informacija. Ši erdvė skirta moterų bendrystei, pagarbai kito istorijai.



Baigti ir eiti į kitą pamoką